Fresh Urban Radio
Fresh Urban Radio

Fresh Urban Radio është radio më e re , e cila transmeton online dhe sjell hitet më të mira ndërkombëtare, lançimet më të reja te muzikes hip hop. Drejtuar një audience rinore dhe energjike.

Fresh Urban Radio është aty 24 orë, në çdo moment të ditës dhe kudo ku ti ndodhesh.

Follow us

Let’s follow our station on social media!