Shqip Pro Radio
Shqip Pro Radio

Shqip Pro Radio eshte radio me e re e cila transmeton online dhe sjell hitet më të mira te muzikes shqiptare. Drejtuar një audience rinore !!

Shqip Pro Radio eshtë aty 24 orë, në çdo moment të ditës dhe kudo ku ti ndodhesh !!

📧👉🏿 freshradioalbania@gmail.com ( per te gjithe bizneset qe deshirojne te kene nje radio te personalizuar )

Instagram

Instagram

Visit our website to get notified latest news and updates.

Visit our website

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Follow on FacebookFollow on TwitterFollow on Instagram