Radio Lezha
Radio Lezha

Radio Lezha esht nje Aplikacon te cilin mund ta ndiqni ne cdo vend te botes ne cdo rrjet social facebbok, radiolezha instagram , radio lezha tik kok , twiter, web , http://radiolezhaweb.weebly.com

Radio Lezha

Radio Lezha

Visit our website to get notified latest news and updates.

Visit our website

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Follow on FacebookFollow on TwitterFollow on Instagram

Announcements

Radio Lezha Ju ftojme te na ndiqni dhe ne faqen tone te facebookut

Muzike ,lajme, poezi, chat, etj.

July 30, 2021