Fiestaa
Fiestaa

Radio Fiestaa ...... Festa e vertet e notave muzikore. Ketu do te degjoni muzik te zgjedhur nga te gjithe trevat Shqipetare dhe jo vetem. Staffi i Radio Fiestaas ju uron degjim te kendshem , mund te na gjeni edhe ne https://xat.com/fiestaa Jeni te mirepritur Faleminderit

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Follow on FacebookFollow on TwitterFollow on Instagram