RADIO TIRANA DJ
RADIO TIRANA DJ

City fitness club është radio më e re , e cila transmeton online dhe sjell hitet më të mira ndërkombëtare, lançimet më të reja. Drejtuar një audience rinore dhe energjike

Jemi 24 Ore në çdo moment. Tirana/Albania” BULEVARDI ZOGU I PARE”

Contact: +355672003022 🌐 www.cityfitnessclub.al 📨 cityfitnessclubtirana@hotmail.com

CITY FITNESS CLUB TIRANA

CITY FITNESS CLUB TIRANA

Visit our website to get notified latest news and updates.

Visit our website

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Follow on FacebookFollow on TwitterFollow on Instagram

Announcements

CITY FITNESS CLUB A BEAUTIFUL BODY March 29, 2022

CITY FITNESS CLUB A BEAUTIFUL BODY March 29, 2022

September 13, 2022

Live Music Dj March 31, 2022

FOR A HEALTHY LIFE FOR A HEALTHY LIFE March 29, 2022

September 13, 2022