CITY FITNESS CLUB RADIO
CITY FITNESS CLUB RADIO

City fitness club është radio më e re , e cila transmeton online dhe sjell hitet më të mira ndërkombëtare, lançimet më të reja. Drejtuar një audience rinore dhe energjike

Jemi 24 Ore në çdo moment. Tirana/Albania” BULEVARDI ZOGU I PARE”

Contact: +355672003022 🌐 www.cityfitnessclub.al 📨 cityfitnessclubtirana@hotmail.com

CITY FITNESS CLUB

CITY FITNESS CLUB

Visit our website to get notified latest news and updates.

Visit our website

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Follow on Instagram

Announcements

Live

Music Dj

March 31, 2022

FOR A HEALTHY LIFE

FOR A HEALTHY LIFE

March 29, 2022

CITY FITNESS CLUB

A BEAUTIFUL BODY

March 29, 2022