Këshilla Ditore me Psikologun

Këshilla Ditore me Psikologun

Radio V

About this podcast

Mirë se vini në "Këshilla Ditore me Psikologun", një podcast i krijuar për t'ju sjellë këshilla të vlefshme dhe praktike çdo ditë. Çdo episod është vetëm tre minuta i gjatë dhe fokusohet në një këshillë specifike që mund ta zbatoni menjëherë për të përmirësuar shëndetin tuaj mendor dhe emocional.

Me gjithsej 30 episode, ky podcast ju ofron një udhërrëfyes të plotë për të ndërtuar zakone të shëndetshme dhe për të rritur mirëqenien tuaj. Çdo këshillë është e bazuar në psikologji dhe ofron mënyra të thjeshta, por efektive, për të menaxhuar stresin, përmirësuar komunikimin, vendosur qëllime dhe shumë më tepër.

Nëse jeni në lëvizje, në punë, apo thjesht kërkoni një nxitje pozitive gjatë ditës suaj, "Këshilla Ditore me Psikologun" është shoqëruesi ideal. Bashkohuni me ne dhe filloni rrugëtimin tuaj drejt një jete më të balancuar dhe të përmbushur. Çdo ditë, një këshillë e re, një hap më afër mirëqenies suaj më të mirë.

more

Language

English

Top CategoriesView all