Your browser doesn't support HTML5 audio
Your browser doesn't support HTML5 audio
RockerateGilanitFriends2019
Share on Social Media

Facebook Twitter

About the station

Radio eshte kriuar nga Rockerat e Gilanit & Friends ku kryesisht transmeton rock hite shqip dhe boterore .te gjithe adhuruesve te rock muzikes ju deshirojme ndegjim te kendshem .

Rockerat e Gilanit & Friends Live stream

Visit our website to get notified latest news and updates.

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Announcements

Rock Hite Shqip

top hite argetuese

June 24

RockerateGilanitFriends2019
RockerateGilanitFriends2019
RockerateGilanitFriends2019
RockerateGilanitFriends2019

Similar Stations