Radio Zabava
Radio Zabava

Интернационална Балканска Фолк музика за сите вкусови и генерации

Радио Забава е создадена 3 април 2009 година. Се со цел слушателите да ја слушнат нивната омилена музичка желба.

А нашиот тим се труди да излезе во пресрет на секој наш слушател

Radio Folk ZABAVA

Radio Folk ZABAVA

Visit our website to get notified latest news and updates.

Visit our website

Follow us

Let’s follow our station on social media!

Announcements

Радио Забава Гевгелија

Интернационална музика за сечиј вкус, единствени само за Вас, радио ЗАБАВА!

September 22, 2022