Read a Book

Read a Book

Rezar Naco

About this podcast

Përshtypje nga librat më të rinj.
Një podcast nga Era dhe Petrina, dy vajza të dashuruara me librin. Në çdo episod të tij do të sjellin përshkrimin e një libri shumë të dashur për to, të cilin jua sugjerojnë që ta lexoni.
more

Language

Albanian

Top CategoriesView all

4 episodes