UEFA vs Skënderbeu - Paradokse dhe të pathëna

UEFA vs Skënderbeu - Paradokse dhe të pathëna

Rezar Naco
15 episodes

About

Thelbi i këtij podcasti do të jetë diskutimi mbi dënimin 10-vjeçar të KF Skënderbeut nga UEFA duke i parë ngjarjet hollësisht, një nga një dhe në mënyrë kronologjike: dyshimet e para nga organizatat Federbet, SportRadar; fillimin e hetimeve nga UEFA; pezullimi 1-vjeçar dhe gjyqi i përshpejtuar në CAS; dënimi 10-vjeçar; përplasjet politiko-sportive në vazhdim; rrjedhja e informacionit dhe raportit të pretencës nga inspektorët e UEFA-s në media; kërcënimet dhe deklarata e Ceferin; protestat në Korçë; vendimet e Komisionit të Disiplinës & Etikës dhe Komisionit të Apelit në UEFA, rrëzimi i garanci-padisë nga CAS; apelimi në Gjykatën Federale të Lozanës; prapaskenat e një dënimi të paprecedent historik; rikthimi i dënimit kolektiv dhe parimet ndërkombëtare të drejtësisë; deklarata e UEFA-s për suksesin e arritur nga BFDS në luftimin e trukimeve të ndeshjeve etj.
more

Language

Albanian

Top CategoriesView all

MusicReligion & SpiritualityArtsEducationSociety & CultureChristianity
28 January 2022

Raporti i UEFA-s mbi dënimin 10-vjeçar (pjesa e pestë)

Brendon Salih
14 January 2022

Raporti i UEFA-s mbi dënimin 10-vjeçar (pjesa e tretë)

Brendon Salih
24 December 2021

Raporti i UEFA-s mbi dënimin 10-vjeçar (pjesa e dytë)

Brendon Salih
17 December 2021

Raporti i UEFA-s mbi dënimin 10-vjeçar (pjesa e parë)

Brendon Salih
10 December 2021

Gjyqi në CAS për dënimin e FSHF-së (pjesa e dytë)

Brendon Salih
03 December 2021

Gjyqi në CAS për dënimin e FSHF-së (pjesa e parë)

Brendon Salih
26 November 2021

Dënimi i FSHF-së në vitin 2017

Brendon Salih
19 November 2021

Dënimi i vitit 2016, Gjyqi në CAS (pjesa e pestë)

Brendon Salih
12 November 2021

Dënimi i vitit 2016, Gjyqi në CAS (pjesa e katërt)

Brendon Salih