Your browser doesn't support HTML5 audio
Your browser doesn't support HTML5 audio
Myzeqeja FM Radio
Share on Social Media

Facebook Twitter

About the station

Radio Myzeqeja is one of the radios that broadcasts music for all ages. We broadcast live from Canada to all Albanians everywhere in the world. Radio Myzeqeja has a professional staff that has been growing for several years. We are an FM broadcaster in Canada 89000.005 MHZ (89.5 FM) and we have just received the FM right in Albania. Radio Myzeqeja është një nga radiot qe transmeton muzik per cdo moshe . Ne transmetojme direkt nga Kanada per te gjithe Shqiptaret kudo ne bot . Radio Myzeqeja ka nje staf profesional qe vjen duke u rritur prej disa vitesh . Ne jemi transmetues FM ne Kanada 89000.005 MHZ ( 89.5 FM) gjithashtu kemi mar te drejten per transmetim FM edhe ne Shqiperi . Logo jone ka qene dhe eshte Manastiri Ardenices si edhe Kongresi i Lushnjes .

Myzeqeja FM Radio
Myzeqeja FM Radio

Similar Stations