Your browser doesn't support HTML5 audio
Your browser doesn't support HTML5 audio
Melodi Zemre
EXTRA TALLAVA SHUM E FORT 2020
MusicAlbanian official-DJ VITT
Share on Social Media

Facebook Twitter

About the station

Mirsevini ne valet e Radio MelodiZemre.Ketu do te gjeni muzik nga te gjith trevat shqipetare dhe jo vetem. Mund te na vizitoni edhe ne https://xat.com/melodizemre ose https://xat.com/melodizemre?new . jeni te mirepritur. Faleminderit .Ju urojm degjim te kendshem moderator- Dj Vitto

Melodi Zemre
Melodi Zemre EXTRA TALLAVA SHUM E FORT 2020
MusicAlbanian official-DJ VITT

Similar Stations