Your browser doesn't support HTML5 audio
Your browser doesn't support HTML5 audio
Fiestaa
Andre x Jad Fada.mp3
Unknown
Share on Social Media

Facebook Twitter

About the station

Radio Fiestaa ...... Festa e vertet e notave muzikore. Ketu do te degjoni muzik te zgjedhur nga te gjithe trevat Shqipetare dhe jo vetem. Staffi i Radio Fiestaas ju uron degjim te kendshem , mund te na gjeni edhe ne https://xat.com/fiestaa Jeni te mirepritur Faleminderit

Fiestaa
Fiestaa Andre x Jad Fada.mp3
Unknown

Similar Stations